Pages

Tuesday, April 27, 2010

Καραμελωμένα αμύγδαλα

  • 100 γρ. αμύγδαλα ( άσπρα ξεφλουδισμένα ανάλατα )
  • 1 κούπα ζάχαρη
  • 1 κ.γ. φρέσκο βούτυρο
  • λαδόκολλα


Σε ένα τεφάλ βάζουμε το βούτυρο με τα αμύγδαλα να πάρουν ελαφρύ χρώμα. Ρίχνουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη σπάτουλα. Όταν λιώσει τελείως η ζάχαρη είναι έτοιμο και το ρίχνουμε στην λαδόκολλα.
 Όταν κρυώσει είναι έτοιμο προς βρώση.
Pin It!

No comments :