Συστατικά
2 γάλατα εβαπορέ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 μικρή merenda
1 βανίλια
5-6 γεμιστά μπισκότα
Οδηγίες
Βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο (ή κάνα 2ωρο στην κατάψυξη) να κρυώσουν.
Χτυπάμε στο μίξερ τα εβαπορέ να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί.
Συνεχίζουμε βάζοντας την merenda και την βανίλια και όταν ομογενοποιηθούν είναι έτοιμο!
Σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και ανά 2-3ωρο το ξανά-ανακατεύουμε (γιατί το ζαχαρούχο "κάθεται" στο πάτο του μπολ)..
Λίγα μυστικά ακόμα
Φυσικά μπορούμε να του προσθέσουμε οτιδηποτε άλλο μας αρέσει (π.χ. τρουφάκια, πουράκια)...
No comments :
Post a Comment