a selection of recipes for those who love cooking... in greek and english language
Tuesday, April 13, 2010
Sour cream
Συστατικά
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 1/2 φλιτζ γάλα παστεριωμένο
1/2 φλιτζ βούτυρο γάλακτος
Οδηγίες
Αναμιγνύετε τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι που το τοποθετείτε πάνω σε χλιαρό νερό.
Αυξάνετε τη θερμοκρασία στους 21°C και το αφήνετε για 12 με 24 ώρες ή μέχρι να γίνει όσο "sour" επιθυμείτε και να αποκτήσει τη σωστή υφή.
Τη φυλάτε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσετε.
Του κ. Μαμαλάκη.
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment