Συστατικά
- 3 μέτρια κολοκυθάκια
- 2 αυγά
- ξερό δυόσμο
- αλεύρι
- μπεικιν
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
Οδηγίες
- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αλατίζουμε
- Tα αφήνουμε για 15 λεπτά τουλάχιστον να βγάλουνε τα ζουμιά τους
- Αφού τα στραγγίσουμε, προσθέτουμε τα αυγά, τον δυόσμο, το πιπέρι
- Ρίχνουμε αλεύρι (στο οποίο έχουμε προσθέσει και 1 κουταλιά μπέικιν) μέχρι να χυλώσει το μίγμα
- Τηγανίζουμε σε ζεστό ελαιόλαδο
Λίγα μυστικά ακόμα
Μυστικό!! Μπορείτε να σερβίρετε με σως γιαουρτιού στην οποία προσθέτετε αγγουράκι σε κύβους, άνιθο και λίγο σκόρδο...
Προστέθηκε από sonia!, 18.07.07
No comments :
Post a Comment