ΥΛΙΚΑ
1 ΚΟΥΤΙ ΦΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΙΓΙ
1 ΚΟΥΤΙ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
1 ΚΟΥΤΙ ΤΑΧΙΝΙ
2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ
1 ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΣΑΝ ΜΕΖΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΨΙΧΑ) ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200ºC ΣΕ ΑΕΡΑ (ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΣΧΑΡΑ) ΓΙΑ 10΄ΛΕΠΤΑ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.
ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΦΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ 5΄-6΄ΛΕΠΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗΣ & ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ «ΔΕΝΕΙ», ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΑΙΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ,ΦΑΡΔΥ ΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 30΄ΛΕΠΤΑ). ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ.
ΤΟ ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ 30΄ΛΕΠΤΑ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
No comments :
Post a Comment