- 5 κούπες αλεύρι
- 1-2 κούπες νερό
- 1 κούπα ελιές ψιλοκομμένες (της προτίμησής μας)
- 1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
- 1 φακελάκι μαγιά ξηρή
- αλάτι, λίγο ζάχαρη (και προαιρετικά μυρωδικά)
- σουσάμι (προαιρετικά)
Αφήνουμε σε ένα ζεστό μέρος περίπου ένα μισάωρο για να φουσκώσει ελαφρώς σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα.
Πλάθουμε σε λεπτά μακριά sticks κ τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί-αν θέλουμε βάζουμε σε όλα ή σε μερικά σουσάμι-.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς (αναλόγως τον φούρνο κ αναλόγως το πάχος), περίπου μισή ώρα σε προθερμασμένο φούρνο.
Enjoy!
Ταιριάζουν τέλεια με dip roquefort...
5 comments :
This one is the first that I'll do!
βγήκαν τέλεια κ συνδυάζονται με ότι θέλεις από dip! αν θέλεις βάλε περισσότερες ελιές ή πρόσθεσε κ πάστα ελιάς στην ζύμη για πιο έντονη γεύση, αναλόγως γιατί τα θέλεις...¨)
Se posous va8mous?
180! ξέχασα να το γράψω...:)
Καλησπέρα. Ποσα κομμάτια βγαίνουν;
Post a Comment