a selection of recipes for those who love cooking... in greek and english language
Tuesday, April 13, 2010
Κοτόσουπα
Συστατικά
1 κοτοπουλο κομμενο μεριδες
μισο φλυτζανι ρυζι γλασε
2 λεμονια
1-2 αυγα
αλάτι
Σε μια μεγαλη κατσαρολα βαζετε νερο αλατι και το κοτοπουλο να βρασει (αν χρειαστει το ξαφριζετε) για 1 ωρα. Αφαιρεστε το κρεας και σουρωστε το ζουμι.
Στο ζουμι που βραζει βαλτε το ρυζι και ειναι ετοιμο περιπου σε 15 λεπτα.
Χτυπατε το αυγολεμονο και το ριχνετε στο ζουμι.
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment