Pages

Tuesday, April 13, 2010

Sour cream


Συστατικά

1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 1/2 φλιτζ γάλα παστεριωμένο
1/2 φλιτζ βούτυρο γάλακτος

Οδηγίες

Αναμιγνύετε τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι που το τοποθετείτε πάνω σε χλιαρό νερό.
Αυξάνετε τη θερμοκρασία στους 21°C και το αφήνετε για 12 με 24 ώρες ή μέχρι να γίνει όσο "sour" επιθυμείτε και να αποκτήσει τη σωστή υφή.
Τη φυλάτε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσετε.


Του κ. Μαμαλάκη.
Pin It!

No comments :