ΥΛΙΚΑ
- 250 γραμ πουρέ από κάστανο
- 250 γραμ σοκολάτα κουβερτούρα
- 150 γραμ βούτυρο
- 75 γραμ άχνη ζάχαρι
- 50 γραμ κακάο
- 2 κρόκους αυγών
- 3 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
- 1 ποτήρι του λικέρ κονιάκ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Λιώνετε τη σοκολάτα, πάντα σε μπεν μαρί με 2 κουταλιές νερό και ανακατεύετε μέχρι να γίνουν βελουδένια. Αποσύρετε τη σοκολάτα από τη φωτιά και την αφήνετε να κρυώσει. Προσθέτετε τους κρόκους αυγών και το βούτυρο (κομμένο σε κομματάκια) και ανακατεύετε ξανά μέχρι το μείγμα σας να γίνει ομοιόμορφο. Προσθέτετε τη ζάχαρη, τη κρέμα το κονιάκ και το πουρέ από κάστανα. Ανακατεύεται ξανά το μείγμα σας και το αφήνετε στο ψυγείο να "δέσει¨" για 12 περίπου ώρες. Φτιάχνετε τις τρούφες σε κύβους και τις ρολάρετε στο κακάο. Τις τοποθετείτε σε μικρές χάρτινες θήκες. Απολαύστε παρέα με ένα ποτήρι κονιάκ.
http://fe-mail.gr/pages/posts/gourmet/gourmet76.php
http://fe-mail.gr/pages/posts/gourmet/gourmet76.php
No comments :
Post a Comment