- 4 κροκάδια
- 2/3 φλιτζανιού ζάχαρη
- 1/3 φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 φλιτζάνια γάλα φρέσκο πλήρες
- 2 βανίλιες
- Χτυπάτε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν
- Σε κατσαρολάκι βάζετε το γάλα και τη βανίλια να πάρουν βράση
- Ανακατεύετε
- Προσθέτετε το μείγμα των κρόκων και σιγοβράζετε, ανακατεύοντας συνεχώς
- Προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι με συνεχές ανακάτεμα, να πήξει η κρέμα
2 comments :
Τόσο απλό? Δεν το ήξερα!
Thank you Angie!
your welcome dear... απλό και νόστιμο και μπαίνει σαν γέμιση σε άπειρα γλυκά!
Post a Comment