Υλικά | ||
| ||
Εκτέλεση | ||
Αφού τρίψετε τα κολοκύθια τα αφήνετε σε ένα σουρωτήρι να βγάλουν όλα τα υγρά τους κι εν συνεχεία τρίβετε τα κρεμμύδια καθώς και τα πράσα. Όταν και τα κολοκυθιά έχουν βγάλει όλα τα υγρά τους τα ρίχνουμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τα κρεμμύδια, τα πράσα και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τελευταία ρίχνετε την φρυγανιά και το αλεύρι. Για να καταλάβετε ότι το μείγμα σας είναι έτοιμο θα δείτε όλα τα υλικά ομογενοποιημένα και η ζύμη δεν θα είναι ούτε σφικτή αλλά ούτε νερουλή, θα είναι σε τέτοια κατάσταση ώστε μόλις γείρετε το μπολ που την ετοιμάσατε, στο λαδωμένο ταψί, να αρχίσει να ρέει μονό του το μείγμα με μια ,μονό μικρή βοήθεια του κουταλιού σας. Μην ξεχάσετε να λαδώσετε καλά το ταψί σας και στο πλάι όπως επίσης να ρίξετε λίγο επιπλέον φρυγανιά από πάνω από το μίγμα για να γίνει ωραία η κρούστα. |
a selection of recipes for those who love cooking... in greek and english language
Friday, December 24, 2010
κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο- αλμυρή
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment